چراغ جلو دوچرخه وایب مدل JY-7029

1227080

محصول جدید

این محصول در انبار موجود نیست

مقدار تخفیف

تعدادتخفیف
5 720,000 تومان

مشخصات

برندوایب | VIBE
مدلJY-7029
کاربردجلوی دوچرخه
تعداد لامپ1 عدد لامپ ال ای دی 5 وات
ابعاد8.8x3.5x3 سانتی‌متر
اقلام همراهبست / کابل شارژ
وزن130 گرم
ساخت کشورچین
حالات روشناییدر 4 حالت نور کامل و 4 حالت چشمک زن | تغییر حالت چشمک زن به حالت ثابت با دو بار فشردن دکمه روشن/خاموش امکان پذیر است.
رنگ نورسفید
شدت نور700 لومن
سایر توضیحاتمدت زمان شارژ شدن : 3 ساعت

اطلاعات بیشتر

چراغ دوچرخه یکی از لوازم جانبی کاربردی و ضروری برای هر دوچرخه سوار می باشد هنگامی که شما در تاریکی شب مسیری را می پیماید نیاز به چراغ جلو برای دیدن مسیر خود و همچنین چراغ عقب که سبب نمایان بودن دوچرخه شما در تاریکی شب و حفظ امنیت آن می شود را دارید سه نوع کلی از چراغ دوچرخه موجود می باشد:
1-چراغ های شبرنگ که نیاز به باطری و شارژ شدن ندارند و از نور خیلی جزئی برخوردار می باشند.
2-چراغ های باطری خور که توسط باطری روشن می شوند و مقرون به صرفه می باشند و دارای مدل ها و تنوع های مختلفی بوده که اکثریت از نوردهی متوسط و قابل قبولی برخوردار می باشند.
3-چراغ های شارژی که با شارژ شدن توسط برق روشن می شوند باطری این چراغ ها انرژی برق را در خود ذخیره می کنند و لذا مدت زمان زیادی به نوردهی می پردازند و اکثر این چراغ ها توسط برند های معروف تولید می شوند و دارای کیفیت مناسبی می باشند و از نوردهی بالایی نیز برخوردار می باشند ولی در مقایسه با چراغ های باطری خور دارای قیمت بالاتری می باشند.

در هنگام خرید چراغ برای دوچرخه به لومن آن دقت کنید که نشان دهنده میزان انتشار نور چراغ می باشد و هر چقدر این عدد بالاتر باشد چراغ از نوردهی بالای برخوردار خواهد بود.