کپسول روکش ترمز دوچرخه مدل آلومینیومی

1147003

محصول جدید

  • کاربرد: مخصوص سر روکش سیم ترمز (Cable Housing Cap).
  • جنس: آلومینیومی باکیفیت و بادوام.

جزییات بیشتر

1,000 تومان

مقدار تخفیف

تعدادتخفیف
5 400 تومان

مشخصات

کاربردمخصوص سر روکش سیم ترمز
جنسآلومینیومی
ابعاد10x5x5 میلی‌متر
وزن0.1 گرم

اطلاعات بیشتر

کپسول روکش ترمز دوچرخه آلومینیومی | محافظ سر روکش سیم ترمز

کپسول روکش ترمز دوچرخه یک قطعه فنی و ضروری برای حفظ عملکرد صحیح سیستم ترمز است. این محصول که به عنوان سر روکش سیم ترمز شناخته می‌شود، در انتهای روکش سیم ترمز قرار گرفته و از سیم ترمز در برابر عوامل خارجی و فرسودگی محافظت می‌کند. استفاده از این کپسول‌ها تضمین می‌کند که سیم ترمز درون روکش به نرمی حرکت کند و نیروی ترمزگیری به درستی منتقل شود.

 ویژگی‌های فنی و مزایای جنس آلومینیوم

  • جنس آلومینیومی: برخلاف درپوش‌های پلاستیکی، این درپوش آلومینیومی دوام بسیار بالایی دارد و در برابر فشار و خرد شدن مقاوم است.
  • وزن ناچیز: با وزنی معادل ۰.۱ گرم، هیچ وزن اضافه‌ای به دوچرخه شما تحمیل نمی‌کند، که برای دوچرخه‌سواران حرفه‌ای اهمیت بالایی دارد.
  • انتقال نیرو: کپسول‌های آلومینیومی به دلیل ساختار محکم، از له شدن روکش ترمز جلوگیری کرده و کارایی ترمز را بهبود می‌بخشند.
  • ابعاد استاندارد: ابعاد ۱۰x۵x۵ میلی‌متر، مناسب برای قرارگیری دقیق در محل اتصال روکش سیم ترمز به شاسی یا کتی ترمز.

 قیمت کپسول روکش ترمز

قیمت کپسول ترمز آلومینیومی با توجه به افزایش دوام و بهبود عملکرد ترمز نسبت به مدل‌های پلاستیکی، بسیار اقتصادی و مقرون به صرفه است. این قطعه کوچک، نقش بزرگی در ایمنی و عملکرد کلی دوچرخه شما ایفا می‌کند.

نکته فنی:

همیشه از کپسول‌های باکیفیت در انتهای روکش‌های سیم ترمز خود استفاده کنید تا طول عمر سیم‌ها افزایش یابد و ترمزگیری دقیق و بدون وقفه باشد.